Heeft u vragen of opmerkingen

Bel dan naar kantoor +31 (0) 118 553175
mobiel +31 (0) 6 20 152 150
mobiel +31 (0) 6 27 184 096
of mail naar info@ellyoostdijkrecreatie.com

Peppelhoeve

Omgeving

Zeeuwse steden en Belgische steden: Vlissingen, Middelburg, Veere, Antwerpen en Knokke

Vakantieoord De Peppelhoeve ligt op korte afstand van verschillende steden. Met ongeveer vier kilometer fietsen (of wandelen) bent u al op de prachtige boulevard(s) van Vlissingen. Naast het heerlijke badstrand en de diverse bourgondische eetgelegenheden die de stad rijk is, zijn ook de nachtmarkt, het Straatfestival en de weekmarkt op vrijdag zeker een bezoekje waard. Specialiteiten als de Zeeuwse Dis, een bezoek aan de toeristische attractie Het Arsenaal of de reptielenzoo Iguana behoren tevens tot de mogelijkheden.

Op zeven kilometer afstand van De Peppelhoeve ligt Middelburg. De Zeeuwse hoofdstad en tevens monumentenstad biedt een gezellig uitgaansleven, een weekmarkt en diverse braderieën/festivals. Dankzij de kleurrijke historie van deze voormalige VOC-stad kunt u er ook genieten van de diverse monumentale rustieke plekjes.

Veere is een voormalige VOC-haven met Schotse Huizen en een jachthaven. De haven is uniek gelegen aan het Veerse Meer en is erg populair bij dagjesmensen. Wilt u een boottocht over het Veerse Meer maken, een zeilboot huren of u laten verwennen in één van de typisch Zeeuwse restaurants? Het kan allemaal!

Wilt u een dagje naar België? Ook dat kan vanuit De Peppelhoeve. In ongeveer drie kwartier rijdt u naar onze zuiderburen. Plaatsen als Antwerpen, Brugge, Knokke en Gent zijn erg populair en bieden talloze mogelijkheden voor een gezellig uitstapje. Daarvoor in de plaats heeft Zeeland nu een vaste oververbinding in de vorm van de Westerschelde tunnel (betaal tol of gebruik de T-tag). Voor voetgangers bestaat er nog wel de mogelijkheid om van deze veren gebruik te maken.

Strand van Vlissingen

vlissingen

 1. Badstrand
 2. Nollestrand
 3. Duistrand
 4. Westduin
 5. Westduin
 6. Westduin

Strand van Vlissingen/Groot Valkenisse

dishoek

 1. Westduin
 2. Vebenabos
 3. Dishoek
 4. Kaapduin
 5. ‘t Lage Licht
 6. Strandweg
 7. Groot Valkenisse
 8. Vossehol