Heeft u vragen of opmerkingen

Bel dan naar +31 118 55 11 11
mobiel +31 624 56 45 44
of mail naar info@peppelhoeve.com

Peppelhoeve

Algemene informatie

10% Korting

Bij het huren van een appartement, deze korting is alleen in het voor- en na seizoen van toepassing voor jonge gezinnen met kinderen onder de 6 jaar en 60+ ‘ers.  Voor meer informatie kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Receptie

De receptie van De Peppelhoeve is op vrijdag t/m maandag geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 15:00 uur tot 18:00 uur. Op dinsdag t/m donderdag is de receptie alleen op aanvraag geopend. De receptie is achterom het huis maar er mag uiteraard ook best aangebeld worden bij de voordeur.

img_8592
Parkeren

De Peppelhoeve beschikt over parkeerplaatsen waarin auto’s geparkeerd dienen te worden.

img_8569
Bezoek

Wilt u bezoek ontvangen? Meld dit dan van tevoren bij de receptie. Bezoekers kunnen alleen bij u overnachten als daarmee het maximaal aantal toegestane personen per appartement niet wordt overschreden. Bezoekers dienen hun auto aan de weg te parkeren.

img_8589

Honden

Meld van tevoren dat u uw hond wilt meebrengen, zodat we hier afspraken over kunnen maken. Wij verzoeken u in elk geval de volgende regels in acht te nemen:

  • Op het terrein moet uw hond te allen tijde aangelijnd zijn.
  • Gelieve uw hond buiten ons erf uit te laten.
  • Gelieve uw hond niet op de bedden te laten.

De vergoeding voor het verblijf van uw hond bedraagt €6,00 per dag of €38,00 per week.

(Nacht)rust

Om de nachtrust van onze gasten en van onze buren te kunnen garanderen, dient het tussen 23:00 uur en 8:00 uur stil te zijn op het erf. De eigenaar behoudt zich te allen tijde het recht om gasten hierop aan te spreken.

Post

Post kan iedere dag tijdens openingstijden bij de receptie worden opgehaald.

Afval

U kunt uw afval in de grote grijze container van ‘Wielemaker’ deponeren. Deze container staat vooraan op het erf aan de rechterkant in de “milieustraat”, afgeschermd met een houten schutting. Hier kunt u ook uw afval scheiden.

milieu straat
Vertrek

Op de dag van uw vertrek dient u uw appartement voor 10:00 uur bezemschoon achter te laten. De inventaris dient schoon en compleet te zijn en we vragen u de koelkast te ontdooien. U kunt uw sleutel bij de receptie inleveren. Uw borg wordt op dat moment geretourneerd.

Extra personen

Het is mogelijk om extra personen bij te boeken, neem hiervoor contact met ons op.