Heeft u vragen of opmerkingen

Bel dan naar kantoor +31 (0) 118 553175
mobiel +31 (0) 6 20 152 150
mobiel +31 (0) 6 27 184 096
of mail naar info@ellyoostdijkrecreatie.com

Peppelhoeve

Algemene informatie

Receptie

De receptie van De Peppelhoeve is tot 1 mei 2023 op vrijdag t/m maandag geopend van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 15:00 uur tot 18:00 uur. Op dinsdag t/m donderdag is de receptie alleen op aanvraag geopend. Vanaf 1 mei 2023 zijn wij elke dag bereikbaar op +31 118553175 of  +31 620152150 of per mail op info@ellyoostdijkrecreatie.com

img_8592
Parkeren

De Peppelhoeve beschikt over eigen parkeerplaatsen waarop auto’s geparkeerd kunnen worden. Voor de appartementen 1 en 2 zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. voor de andere verblijven is per verblijf 1 parkeerplaats beschikbaar.

img_8569
Grote tuin met zitjes en speelvoorzieningen

De Peppelhoeve beschikt over een groene tuin van meer dan 1500 m2 met speelvoorzieningen en zitjes in de zon af schaduw. De tuin is voor gemeenschappelijk gebruik. Tafels en stoelen zijn aanwezig en kunt u vanuit de centrale plek overal in de tuin naar eigen keuze neerzetten. Het enige dat wij van u vragen is om de tafels en stoelen voor uw vertrek weer terug te plaatsen op de centrale plek.

Bezoek

Wilt u bezoek ontvangen? Geen probleem, even bij ons melden. Bezoekers kunnen bij u overnachten als daarmee het maximaal aantal toegestane personen per verblijf niet wordt overschreden. Bezoekers dienen hun auto aan de weg te parkeren.

img_8589

Huisdieren

Meld van tevoren dat u uw huisdier wilt meebrengen, zodat we hier afspraken over kunnen maken. Wij verzoeken u in elk geval de volgende regels in acht te nemen:

  • Op het terrein moet uw huisdier te allen tijde aangelijnd zijn.
  • Gelieve uw huisdier buiten ons erf uit te laten.
  • Gelieve uw huisdier niet op de bedden te laten.

De vergoeding voor het verblijf van uw huisdier bedraagt € 7,00 per nacht.

(Nacht)rust

Om de nachtrust van onze gasten en van onze buren te kunnen garanderen, moet het tussen 23:00 uur en 8:00 uur stil zijn op het erf. De eigenaar behoudt zich te allen tijde het recht om gasten hierop aan te spreken.

Afval

U kunt uw afval in de grote grijze container van ‘Wielemaker’ deponeren. Deze container staat vooraan op het erf aan de rechterkant in de “milieustraat”, afgeschermd met een houten schutting. Hier kunt u ook uw afval scheiden.

milieu straat
Vertrek

Op de dag van uw vertrek dient u uw appartement voor 10:00 uur bezemschoon achter te laten. De inventaris dient schoon en compleet te zijn en we vragen u de koelkast te ontdooien. U kunt uw sleutel in het verblijf achterlaten of overhandigen aan de gastvrouw die de sleutel komt innemen.

Extra personen

Het is mogelijk om extra personen bij te boeken, neem hiervoor contact met ons op.

Huren dagstrandhuisje

Voor een echte strandvakantie huurt u bij ons met korting een dagstrandhuisje (indien beschikbaar) tijdens het strandseizoen. De dagstrandhuisjes staan op het strand Dishoek tussen strandpaviljoen Kaapduin en strandpaviljoen de Zeebries, dicht bij de duinovergang Kaapduin. De dagstrandhuisjes worden per week, midweek of weekend verhuurd. Een dagstrandhuisje is op de aankomstdag al vanaf 13.00 uur beschikbaar. Dat betekent dat uw vakantie al héél vroeg kan beginnen. Ook kan het uw vakantie verlengen wanneer de huur van uw verblijf eindigt op een zondag of donderdag. Als dat geen ideale strandbeleving is!